Hvem er vi?

 

Vores band består af 4 erfarne musikere og sangere(inde).

Energi og musikalsk kvalitet på scenen, et højt service niveau før, under og efter jobbet, samt et godt venskab i bandet, er vores opskrift og filosofi.

 

Vores store passion for musikken skinner 100 % igennem, vi benytter os IKKE af sequencer eller andet "snyd" hvad du hører er det vi spiller og synger. Vores repertoire spænder bredt fra pop, melodisk rock, evergreens, ballader mm.


Vi optræder til alle typer arrangementer som bryllupper, halballer, byfester, festivaller, fødselsdage, receptioner  og lignende. Vi har tilknyttet egen DJ, som også kan indgå i vores samarbejde.

 

Desuden tilbyder vi at spille som duo & trio til mindre fester.

 

Jan Ettrup:
Jan er vores dygtige guitarist. Han synger desuden nogle af sangene og er ellers med på kor.
Han har deltaget i utallige projekter fra teater musiker, spillet i mange forskellige dansebands og været guitarist for Peter Belli.

Ania Alban Birkesholm:
Ania er vores forsanger. Hun gør sangene til sine egne, og  fraserer frit med fin klokkeklar stemme. Og kan sætte gang i festen !!

Morten Søndergaard:
Morten ligger en stabil rytme på guitar eller bas, og synger med en ren og poppet klang. 

Steffen Hauge Matzen:
Steffen er vores trommeslager og sammen med bassisten holder Steffen styr på rytmegruppen og lægger en steady bund så guitarrist og pianist kan slå sig løs på lækre riff's og melodiske soloer.
Steffen har en bred musikalsk karriere bag sig og har spillet i alt fra blæserorkester over blues og pop til hård rock. Steffen har desuden undervist i musikskolen.

 

Martin Pedersen:

Er vores tangent mester, han har udstyret i orden og spiller suveræn på keybords. Han har spillet  i flere forskellige danse bands, og er desuden uddannet musiklærer.


Tjek vores facebook  side : ACOUSTIC HEAVEN

ACOUSTIC HEAVEN | CVR: 36635630  | Tlf.: +45 29849227 | jm6@mail.dk