Af hjertet  TAK for en helt fantastisk fest til vores bryllup i går den 17 aug 2019. I var fuldstændig på fra start til slut og ALLE vores gæster roste jer til skyerne! Lige fra i kom skabte i den helt rigtige stemning og vi er så TAKNEMMELIGE og glade. Acoustiv Heaven får de varmeste og bedste anbefalinger herfra. Vi vil til en hver tid booke dem igen TAK  

De bedste hilsner Søren & Katrine

 
 

 

Tak for den stemning i skabte til vores bryllup i lørdags d. 29.06.2019 på Kellerupgård. I var fantastiske hele vejen igennem, lige fra under maden og til der skulle danses. Søde mennesker og vildt dygtige musiker. Største anbefalinger herfra. 👍😊 Med venlig hilsen

Anja og Michael Clausen

 

 

Hej


Nu har vi benyttet Acoustic Heaven adskillige gange

til både julefrokoster og sommerfester,
Og de har gang på gang formået at spille op til en god fest.
Varmeste anbefalinger fra


CORNATOR A/S

 

 

 

Hej Jan,

 

Tak for en helt suveræn aften på Fanø!

Fantastisk dansabel musik - superflot vokal.

Det var SÅ dejligt at se hvordan der hele tiden var godt gang i dansegulvet og alle gav den max gas!

Var helt som jeg havde håbet på. 1000 tak for det.

Og dejligt I havde lyst til at tage hele vejen til Fanø!

 

Og så iøvrigt fin opfølgning inden festen - og perfekt I kunne hjælpe med at sætte Spotify-playlisten på i jeres pauser.

 

BH Heidi

 

 

 

 

Søren Birkkjær - BDO Revision;

Vil I have en festlig fest med kanon musik OG dans, så lej Acoustic Heaven.

Vi har før lejet bands til festlige begivenheder, men ingen af gangene er det lykkedes, at få os revisorerne ud på dansegulvet. Sidste gang turde vi ikke leje et band, da vi synes det var synd for dem, og vi prøvede også at sige til Acoustic Heaven i år, at hvis ingen danser, så er det altså ikke musikkens skyld.

Men for 1. gang nogensinde lykkedes det, at få masser af kollegaer ud på dansegulvet, og vi fik én af de bedste julefrokoster nogensinde.

Det skyldes I høj grad Acoustic Heavens musikalske niveau og deres valg af numre.

Derudover har de situationsfornemmelse og ventede lidt med at gå på og spillede længere tid, end de var betalt for.

De har været professionelle fra 1. kontakt, og de har holdt aftalerne og mere til. Vi kan varmt anbefale Acoustic Heaven.

 

Per Terkelsen:

Der er tale om et meget professionelt band, der burde have 10 stjerner, de sprænger skalaen. De er udover at være musikalsk meget dygtige samtidigt ualmindeligt dejligt smilende og tiltalende mennesker.

De kan det hele såvel dinner musik som danse musik.

Til min fest blev de understøttet af spontane klapsalver under middagen og senere et fyldt dansegulv fra start til slut.

De var et stort plus for festen!

 

Helle & Preben Dahl Pold:

Vi har haft fornøjelsen af at have Acoustic Heaven til at spille til vores sølvbryllupsfest/fødselsdag.

Og det har vi ikke et sekund fortrudt.
Det var en kæmpe succes. Alle synes bare det var en fantastisk aften, med et fantastisk band, som spiller super musik.

Man kunne slet ikke lade være med at danse.
Musikken var blandet, og der var noget for enhver smag. Dansegulvet var fyldt hele aftenen.
Der er kommet rigtig mange roser fra gæsterne.
Det eneste negative var, at man fik ondt i fødderne

af alt det danseri.
Nogle af gæsterne, som normalt ikke danser så meget,

var også meget begejstrede, og sagde de slet ikke
kunne lade være med at danse, da musikken var så god.
Tror helt bestemt at I vil få bookinger fra vores gæster i tiden fremover.
Og hvis vi igen engang skal have et band, så bliver det helt sikkert jer.

I skal også roses for jeres hurtige respons på forespørgsler og jeres venlighed. Da vi mødte jer på dagen, var det allerede som man kendte jer, og vi var helt trygge ved vores valg.
I er meget fleksible, og det sætter vi meget stor pris på.
I bliver helt klar anbefalet til andre.
Tak for en super vellykket og uforglemmelig aften.

 

Lone & Christian Gaarden Korsgaard:

INTET MINDRE END ET FANTASTISK BAND!
Acoustic Heaven skal have alle de stjerner, der kan gives af den simple årsag, at de var med til at gøre vores bryllupsfest helt uforglemmelig. Allerede fra første kontakt viste bandet sig fra deres bedste side.

De rykkede deres ferie for at imødekomme vores dato. De er et travlt band, men var altid at træffe.

Fra første nummer Acoustic Heaven spillede... fangede de med det samme vores gæsters interesse og fik dem ud på dansegulvet. Bandet spillede alle de gamle gode dansenumre samt nyere og tilpassede deres sangvalg efter det der trak folk på dansegulvet. Gulvet var aldrig tomt i de 3x45 min de spillede.

Acoustic Heaven levede fuldt ud op til vores forventninger og var hver en krone værd😃. Skynd jer at booke dem før andre booker dem på din dato!

 

Line & Lars Christensen:

Kære alle 4 i Acoustic Heaven.

1000 tak for en fantastisk aften og nat til vores bryllup.
Inden festen kontaktede i os og alt var på plads og i orden 14 dagen inden - super service.
De første 5-6 timer i lørdags, som dinner musik. helt perfekt, rette højde, stemning og sang valg. I fik alle 92 gæster med fra start på den helt rigtige måde.
Ikke engang forretten var indtaget før de første af vores gæster roste jer. I kunne spille med på alle sange der kom og lavede et fantastisk stykke arbejde i forhold til special bestillinger bla. fra bruden.
Efter middagen festede vi sammen med jer til kl 03 og danse gulvet var fyldt hele aftnen/natten.
Alle vi har snakket med efter brylluppet har nævnt jer, i har uden tvivl skabt begejstring ik kun hos os, men også hos alle gæster.
Vi er elle vilde med jeres søde og profesionelle måde at være på, samt at bidrage i stor stil til at vores dag/aften og nat "sad lige i skabet". Har aller mest lyst til at booke jer til vores kobberbryllup allerede nu.
Kan kun sende de aller BEDSTE Anbefalninger videre herfra
Mange hilsner og TAK fra Lars og Line.

 

Henriette & Tom Levin:

Vi havde Acoustic Heaven til at spille til vores kobberbryllupsfest. Vi kendte dem ikke på forhånd. Vi fandt dem på 123festmusik, og lyttede til deres lydfiler. Vi bookede dem, vel vidende at der fifles meget med lydfiler. Men hold da lige op. De overgik langt de lydfiler de havde liggende. De havde fra start til slut et drive og en nerve der tog kegler. Der var ikke mange øjeblikke i løbet af aftenen at dansegulvet var tomt. Da vores autistiske søn ønskede et nummer de ikke lige havde på setlisten, fandt de den i en pause på Ipaden, og spillede så fra den. De havde en perfekt føling med festen hele vejen igennem, og synes vi at det blev for højt, skruede de straks ned.

Op til dagen fik vi løbende sms'er fra Tina, så vi var aldrig i tvivl om at de nok skulle dukke op, og at alting var okay. Acoustic Heaven var sammen med vores dejlige gæster, med til at gøre vores aften perfekt og uforglemmelig. Vi kan kun anbefale dem til andre der ønsker en god dansefest med sange der kan synges med på. Vi kunne næsten ikke gå dagen efter, og stemme var heller ikke meget af. Vi glæder os til at hyre dem en anden gang ☺.

 

Hermann Salg & Events:

Hermann Salg & Events har i flere omgange booket Acoustic Heaven til arrangementer. Dialogen omkring jobbet er altid let, da Acoustic Heaven svarer hurtigt og præcist.
Det er altid oplevelsen, at man ved, hvad der er i pakken, og Acoustic Heaven møder altid op i god tid, og er velforberedte når de kommer.
Musikken er altid i top og giver glade gæster. Enten som duo eller band. Og til rimelige priser. 
Hermann Salg & Events kan anbefale at bruge Acoustic Heaven til jeres næste arrangement.

Stine & Glenn Pedersen:
Vi havde Acoustic Heaven til at spille til vores bryllup. Først 6 timer med fantastisk stemningsfuldt dinnermusik, som skabte perfekte rammer om vores hyggelige fest.
Når gæsterne havde sange med kunne bandet spille og synge til, hvilket gav det hele et fantastisk løft.
Bandet havde yderligere modtaget specialbestillinger fra brudens far og fra bruden i forbindelse med taler, som de udførte til perfektion.
Efter de havde spillet til vores brudevals havde vi 3 timers fuldstændig fremragende festmusik for enhver smag.
Alle gæster sang og dansede med, og alle roste det skønne band.
Som brudepar og arrangører af så stor en fest, var det så dejligt, at vi og alle gæster oplevede, at der blev taget hensyn til, hvor højt musikken skulle spilles, hvilke sange, der blev spillet, og at bandet virkelig formåede at tilpasse deres show til lige præcis vores fest.
Vi har fået så meget ros for vores valg af band. Det vil vi hermed gerne give videre, sammen med den største taknemmelighed over, at I var med til at gøre vores aften helt perfekt!
Mange hilsner Glenn og Stine.

 

Ann Svendsen:

Dette band er I bare nødt til at booke!!! Uden tvivl!!! Allerede samme dag som jeg havde lavet en søgning på 123festmusik kontaktede Tina fra Acoustic heaven mig pr. mail. Vi fik nogle lydfiler og blev enig om en god pris og så var de booket!

Derefter var der løbende kontakt i månederne op til brylluppet så man ikke følte sig glemt eller manglede svar på noget. Kort inden festen lavede vi endda om i programmet så arrangementet også blev med dinner musik - også til en god pris.

Da vi ankom til aftenfesten var der stillet op, og bandet var klar, da vi trådte ind i spisesalen - så hyggeligt! Det var det helt rigtige niveau og musik valg til dinner!

Da dansefesten gik i gang var der bare power fra start og vi fik folk ud og danse - vi var et lille selskab så gulvet var ikke fyldt hele tiden, men musikken fortsatte ufortrødent og opfordrede folk til at komme ud på gulvet!

Der blev spillet nyt og gammelt lige i vores stil - og de havde hørt efter da især bruden med veninder gerne skulle rocke til lidt "bamse-sange"- den fik ikke for lidt! :):):)

Bandet spillede perfekt hele aftenen, der var ikke på noget tidspunkt vi synes det lød til at de var ved at gå "døde" og de blev ved til det sidste!!

Da der til sidst ikke var nok damer ofrede Tina sig og tog brudens far med på gulvet - stor succes!!! vi siger tak for en mega fed fest - og vi booker jer gerne en anden gang og anbefaler Jer helt klart til vores venner og familie - vi ved jo i gerne kører langt! I var så seje.

 

Torben & Vivi Pedersen:

Acoustic Heaven spillede til vores bryllup lørdag den 3/9-2016, og det var en helt fantastisk oplevelse. Super professionelt hele vejen igennem. 

De kom om eftermiddagen og stillede op og lavede lydprøver, inden vi skulle gå til bords.

De skulle gå på ved 23 tiden, og selvom det blev lidt forsinket fra vores side, så ventede de helt tålmodigt. 

Super søde og venlige mennesker. Og hvad angår musikken, så er de helt FANTASTISKE. Det hele lød super godt og der var hele vejen igennem masser af mennesker på dansegulvet.De overgik virkelig langt over hvad vi havde forventet og håbet på.

De gjorde virkelig vores bryllupsdag helt perfekt.

Eneste minus var, at tiden gik ALT for hurtigt ;-).

Der er ingen tvivl om, at vi vil hyre dem igen, når vi skal holde en stor fest.

Den største TAK til 4 utrolig dygtige og professionelle mennesker.

 

Hr og Fru Lenda Andersen:
Tusinde tak for den bedste performance man kunne tænke sig til vores bryllup 15/7. Vi var så glade for den proffesionelle måde i håndterede det på, og det var skønt, at i var så selvkørende. Vi følte, at vi var i gode hænder, og kunne slappe lidt ekstra af og nyde vores dag.
Vi var meget spændte på vores valg af musik. da vi undgik at tage de sikre valg, som flere i vores omgangskreds benytter sig af. I ramte det dog spot on - og alle gæsterne roste jer til skyerne.
Specielt skal det nævnes, at gæsterne følte sig tilgodeset og inddraget i dinner musikken. Den sad bare i øjet, og i var rigtig gode til at få hevet selv de lidt ældre med ud på dansegulvet.
Tak for en fantastisk aften. Vi er sikre på, at vi snart får jer at se igen, med det indtryk i efterlod af jer i vores gæster.

 

Hr og Fru Lynge Frostholm:
Nu har vi endelig fået øjne igen, efter en helt igennem fantastisk aften sammen med dejlige menensker og ikke mindst et fænomenalt band.
Tusinde tak til Acoustic Heaven for deres deltagelse. Vi nød det hele vejen igennem, lige fra sjælefuld musik under spisningen til vanvittig god festmusik til sidst. Om det så var et nummer fra Volbeat eller VLTJ - ingen begrænsninger... Alle var glade og alle hyggede, så vi ville ikke være det foruden og det er ikke sidste gang i er til en fest med os.

Kæmpe tommel op herfra.

 

Ørn Arnarson:

Det perfekte band til et brag af et bryllup!
Vi bookede Acoustic Heaven til vores bryllup, hvor der blev spillet og sunget så godt, at gæsterne stadig snakker om musikken flere dage efter brylluppet. Vi takker for en perfekt dag/aften og kan varmt anbefales til både bryllupper og andre fester.

Vi vil helt klart booke Acoustic Heaven igen.

 

Tina Nørgaard:

Vi lavede et opslag på 123festmusik.dk, hvor vi søgte dinner og dansemusik til vores bryllup.

Tina fra Acoustic Heaven kontaktede os via mail og linkede til deres hjemmeside - vi kunne lide hvad vi hørte og endte med at booke dem. Hele tiden op til brylluppet har vi været i både SMS og mail-kontakt med Tina, som bla. har været god til at spørge ind til vores ønsker og forestillinger! De har bla. øvet vores sang, "Here Without You" med 3 Doors Down op til vores bryllup!

Pga. div indslag til brylluppet, skulle hele tidsplanen fremskyndes med tre kvarter, hvilket lidt gik ud over opstilling af musikken og lydprøver, men hverken vi eller gæsterne mærkede noget som helst til det!

Noget af det bedste var, at Tina 2-3 dage før brylluppet skrev en SMS og bare ridsede hele vores aftale op i korte træk! Super professionelt og en bekymring mindre op til vores store dag.

Vi har kun været glade for at vi bookede Tina og Acoustic Heaven som band (alle 4).

 

Janne & Peter Walmod:

Vi havde fornøjelsen af at have Acoustic Heaven til at spille til vores bryllup. Det var super god musik af høj kvalitet og vi er ovenud tilfredse. Mange af gæsterne gav også udtryk for at det var virkelig god musik og at de sagtens kunne finde på at hyre Acoustic Heaven til fremtidige fester.

Bandets musikalske omdrejningspunkt er en yderst kompetent guitarist, men hele bandet er dygtige musikere og godt sammenspillet. Forsangeren har desuden en god stemme.

Deres repetoire er bredt; med hovedvægt på dansevenlig dansk pop, men inkluderer også en række udenlandske klassikere. Der var godt gang i dansegulvet hele aftenen.

Ud over at være gode musikere er medlemmerne af bandet meget behagelige og nemme at tale med. De er meget servicemindede og øvede bl.a. en særlig sang vi havde ønsket os.

De bekræftede vores aftale flere gange i forløbet op til festen og kom til det aftalte tidspunkt.

Vi kan absolut give Acoustic Heaven vores varmeste anbefalinger.

VH Janne og Peter.

 

Merete & Jesper Tang Larsen:

Hej Acoustic Heaven
Vi vil bare lige sige tak, fordi i gjorde vores 2 x 50 års fødselsdag til en helt fantastisk aften.
I er yderst profesionelle og meget kompetente & samarbejdsvillige hele vejen igennem.
Selv om pladsen var trang, tog i det bare med godt humør... og leverede 3 fantastiske sæt med supermusik og superlyd.
Der var hele tiden gang i dansen.
Endnu engang Tak!
Knus Merete & Jesper

 

Carsten Østergaard:

Det hele startede med en god dialog, hvor forventningerne afstemtes. Vi havde en rigtig dejlig sølvbryllupsfest, hvor musikken satte den berømte prik over i'et. Dygtige musikere der leverede varen.

De dominerede på ingen måde festen, men sørgede for en lind strøm af dejligt musik der faldt lige i vores smag. Masser af skønne 80'er og 90'er hit men også nyere numre. Musikken var perfekt at danse til, og hvis man ikke var til dans, har rigtig mange af vores gæster sagt at det var skøn at lytte til. For de danseglade var det svært at holde sig i ro. Musikere der kan deres kram, guitarspil i topklasse, og Tinas vokal er helt i top. Kan varmt anbefale duoen!

 

Niels Søgaard Hansen:

Vi havde den store fornøjelse at have Acoustic Heaven til at spille til min 60 års fødselsdag.Vi fandt bandet via 123 festmusik, og var ikke i tvivl om at det skulle være dem, da vi havde hørt lidt af deres musikeksempler.

Vi havde en rigtig god dialog i ugerne op til festen, hvor vi fik vendt alle de praktiske ting - og hvor de var meget fleksible i forhold til at tilpasse sig til vores tidsplan.

Bandet kom som aftalt og fik sat grej op og lavet lydprøver osv.

Der blev spillet musik under spisning på perfekt niveau, så alle kunne tale sammen. Tina var hele tiden opmærksom på om lydniveauet var rigtigt.

Senere på aftenen kom der gang i noget dans - også her glimrede bandet med den rigtige timing og "skruede op" så det passede. Dansegulvet var stopfyldt fra start til slut! Vi havde en FANTASTISK fest, hvor bandet gjorde sit til at det gik sådan.

Meget høj kvalitet i sang og guitar mm. og et stort katalog af musik - jeg tror ikke, at der er noget, de ikke kan spille.

Vi kan 110% anbefale Acoustic Heaven, hvis man vil have kvalitetsmusik og en garanti for en god fest!

Vi booker dem garanteret også til min 70 års fødselsdag ;-).

 

Dieter Jensen:

I forbindelse med min datters konfirmation havde vi booket Acoustic Heaven Duo. Det er et valg, som vi ikke har fortrudt. 

Vi oplevede to musikere, som i den grad overraskede os postivt med deres enorme indlevelse og engagement. Tinas lidt hæse stemme lyder simpelthen som en drøm, og når den så bliver suppleret med guitarvirtuosen Jans sublime guitarspil, så ender det hele på et niveau, vi ikke havde regnet med.

Selv min datter var imponeret (og der skal altså noget til). Endnu en ting der skal nævnes, er deres flexibilitet i forhold til den tid, de var bestilt til at spille. Vi havde sagt til dem, at de skulle spille fra 20.00-24.00, men tiden løb fra os under middagen.

De var heldigvis meget forstående, og gik først på kl. 21.00 og spillede alle 4 timer, således at de først var færdige kl. 01.00. Det synes vi var super fedt, at de sætter kunden i første række.

Vi takker Jan og Tina for en rigtig dejlig aften/nat og siger på gensyn, for det er ikke sidste gang vi bruger dem.

 

Brian Olsen:

Jeg havde dette fantastiske band til at spille til min 40 års fødselsdag lørdag 9 april. Festen blev holdt på Fjeldholmlejren på Gjerrild Nordstrand.

Vi var 100 mennesker, som gav den fuld gas, da musikken kunne holde dansegulvet fyldt konstant. Alle var imponeret over Acoustic Heavens brede kunnen indenfor alle hits fra nutiden og især de glade 80ere.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til at bestille dette band, hvis man vil se sine gæster have en uforglemlig fest.

Tak fordi i gjorde min dag endnu bedre.

 

Susanne & Martin Andersen:

Vi bookede i november 2015 Acoustic Heaven (band) gennem 123festmusik til vores sølvbryllupsfest i maj 2016. Det fortrød vi bestemt ikke.

Tina kontaktede os inden festen hvor vi fik detaljerne på plads. Under middagen spillede de stille og roligt dinnermusik som aftalt, de var meget opmærksom på at musikken ikke var for høj under middagen. Holdte få og korte pauser.

Da de spillede op til dans fik den hele armen, de fik alle på dansegulvet og det var fyldt hele tiden, de fornemmede hurtigt hvilken slags musik vores gæster kunne lide at danse til.

På opfordring gav de ekstra numre, da aftenen var ved at være slut. Alle vore gæster roste bandet og valg af musik. det betød meget for os og det gjorde os blot endnu mere glade for at have booket Acoustic Heaven til at spille til vores fest. 

 

Karina & Tom Møller:

Vi havde Acoustic Heaven til at spille til vores bryllup, og det var intet mindre end fantastisk! Stille og rolige klassikere under maden og gang i den på dansegulvet bagefter.

Bandet har et kæmpe repertoire, og det var en fornøjelse at høre dem give den gas. Vi kan klart anbefale Acoustic Heaven, som udover deres musikalske talent, også bare er nogle herlige mennesker, som man føler sig tryg ved.

 

Randi Guan:

Tak for super god underholdning. Tror ik jeg lyver, hvis jeg siger, at 90% var ude på dansegulvet og nød det i fulde drag. Der var endog en af gæsterne, der efterfølgende havde ondt i ribbenene af at synge med (og snakke) hele aftenen. Jeg vender gerne tilbage, når lejligheden byder sig. En varm anbefaling herfra - endnu engang Tak!

 

Dorthe & Lars Jørgensen:

Vi havde Acoustic Heaven til at spille til vores kobberbryllup. Det er det bedste vi har gjort, for hold da op, de kan spille musik, alle var imponeret, gammel som ung. Det var musik vi kunne synge med på og danse gulvet var fyldt. Kommunikation har været I top. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger. 

 

Thomas & Anja Nordstrand;

Har haft den store ære at have dette fantastiske band til at spille til vores bryllup.
De spillede under hele middagen, og alle som var med til festen, syntes at det var ligesom det skulle være under middagen.
Og så blev der spillet op til dans for fuld musik efter middagen.
Masser af god musik og de fandt hurtigt ud af hvilken musik der fik folk ud at danse :-) :-).
En speciel tak til Tina som sang Sanne Salomonsens sang "HJEM" til min brud efter min tale - der var ikke et øje tørt...
Kan kun anbefale disse fantastiske mennesker til enhver fest :).
De varmeste anbefalinger fra
Thomas og Anja


Niels Madsen:

Tak for en super fed aften med jeres gode band. I kommer virkelig rundt med jeres meget varierede repertoire, og I har et god tag i pubilkum. Selv på et lille spillested fik I en fed stemning igang og masser på dansegulvet. Super forsanger og hold da op en dygtig guitarist. Vi ses forhåbentligt igen. 


Cristina Færch Lange:
I lørdags overraskede vi vores gode venner, med et musikindslag fra jer, til deres bryllupsfest.
Det var så smukt, intimt og hyggeligt, at høre jeres fantastiske trio spille kærlighedssange på deres store dag.

Tusinde tak for det. I gør det bare rigtig godt og kan varmt anbefale jer.

 

Torben & Lena Bøgh Jensen:

1000 TAK for FANTASTISK musik. I gjorde vores fest til det, vi havde ønsket og håbet på.

FANTASTISK musik og skønne mennesker. Kan VARMT anbefaIes.

I var i allerhøjeste grad med til at gøre vores fest til en succes. Alle vores gæster roste jer i høje vendinger. Hils hele bandet og sig tak.

 

Rikke & Ole Dahl Frandsen:

Kære Acoustic Heaven.
Tusind tak for jeres fantastiske livemusik til vores bryllup.
I er et band med humor, imødekommenhed og struktur.
I var super gode til at fange folk og stemningen.
Det har været dejligt og let at samarbejde med jer, bla da jeg ville ønske en sang til Ole.
Med jeres musik gav i os og vores gæster en fantastisk fest, som vi aldrig glemmer.

 

Birgit Egedal Laursen:

Tak for dejlig musik ;-). Har nydt guitarspil af fineste kvalitet ledsaget af den fineste let hæs vokal fyld af indlevelse. Det var en fornøjelse ;-).

 

Susanne B. Thøgersen:

Acoustic heaven spillede til min mors 60 års fødselsdag, hvilket var en stor succes. De var meget professionelle og leverede god musik, som fik folk på dansegulvet. Kan varmt anbefales! :o).

 

Charlotte Holst:

I sang & spillede så super, og var med til at "sparke" festen igang... og holde den gående til langt ud på natten. Håber at se/høre jer igen en anden gang.

 

Maj-Britt Jensen:

Helt igennem en fantastisk aften. I var super gode til at holde gang i dansegulvet. Jeg havde ihvertfald ømme fusser dagen efter. Håber at høre jer en anden gang.

Louise Schultz Helledie:
Hørte 2/3 af Acoustic Heaven spille på Den Gyldne Okse under byfesten i Viborg. De gjorde det super (dejlig musik og Tinas dejlige stemme), og de får min bedste anbefaling med på vejen!

Jimmy Hougaard Hansen;

Vi vil gerne sige tak for en kanon musik oplevelse, til vores konfirmation. Kan kun anbefale Jer, håber I får stor succes, det fortjener I.

Majbritt Stick Mikkelsen:
Vi vil gerne sige 1000 tak for en super oplevelse ved Mathias konfirmation. Alle der var med syntes I var rigtig gode, det er ikke sidste gang vi skal høre jer! 

Steder vi har spillet:

 

Volkerts fylke

 

Himmerland Spa/Golf Resort.

 
         Blue Water Arena Esbjerg.
 
         Tivoli Friheden Århus.

 

Zwei Grosse Bier Bar.

 

Vejle Fjord Hotel.

 

Bønnerup Strand Havnefest.

Open Air Banerock Fårup.

 

Mausing Marked.

 

Andy´s - Jomfru Ane Gade.

 

Hotel Kirkedal Lønstrup.

 

Viborg Brandstation.

 

Silkeborg Brandstation.

 

Skødshoved Badehotel.

 

Cafe Frandsen.

 

Latinerly Viborg.

 

Vesbæk Lade.

 

Freddys Bar.

 

Byfest i Anbæk.

 

Byfest i Vinderslev.

 

Byfest i Vester Hornum.

 

Byfest i Rødkærsbro.

 

Byfest i Ørum.

 

Den Gyldne Okse Viborg.

 

Frisør Womans Cut.

 

Frisør Mens Cut.

 

Bowl N Fun.

 

Dronninglund Slot.

 

Tyrstrup Kro.

 

Hotel Bramslev Gaard.

 

BDO Revision Herning.

 

Lille Restrup Hovedgård.

Phonix Huset Ikast.

 

Sanistål.

 

Struer Energi Park.

 

Trend Camping.

DGI Jubilæums Fest.

 
 
 
 

 

 

 

SAMT mange flere steder...

 
 
 
 
 
 
 
ACOUSTIC HEAVEN | CVR: 36635630  | Tlf.: +45 29849227 | jm6@mail.dk